Webby.ro - Director Web Optimizat, pentru promovarea site-ului tau

Director Web Gratuit

Webby.ro
Director Web SEO Adauga Site in cel mai optimizat director web Site-uri noi in cel mai optimizat director web Cele mai tari Site-uri Avantajele Webby
Ghid de Optimizare Web
Verificare Page Rank
Automobile
Calculatoare si Internet
Casa si Gradina
Comunitati
Divertisment
eCommerce si Servicii
Educatie si Stiinta
Mass Media
Politica si Administratie
Regional
Sanatate si Familie
Societate si Cultura
Turism

Divertisment :

Bancul Zilei :

www.comunicat-de-presa.ro screenshotwww.comunicat-de-presa.ro

Despre comunicat de presa,

Mediul online este propice pentru relatiile publice, prin costurile reduse ale firmelor. Datorita faptului ca de foarte multe ori companiile sustineau ca nu isi pot permite un PR sau sa faca relatii publice pentru ca au buget limitat, comunicat-de-presa.ro vine in intampinarea utilizatorilor si in completarea mediului de PR cu o platforma prietenoasa si facila in utilizare care va permite o foarte buna comunicare. comunicat de presa

www.comunicat-de-presa.ro
Adaugat de comunicat pe 7 Februarie 2011

Alte siteuri din aceasta categorie:
Bianca Dragusanu screenshotBianca Dragusanu

Bianca a mărturisit că apreciază foarte mult la un bărbat personalitatea lui şi că nu se lasă impresionată de vorbele frumoase ale acestora.

“Nu există un anumit tip de bărbat sau un anumit gest care să-mi atragă atenţia. Personalitatea unui om se reflectă şi altfel decât prin gesturi şi cuvinte. Cred că până acum am iubit doi bărbaţi”, a declarat ea pentru PRO TV Magazin.

Fosta iubită a lui Cătălin Botezatu a spus că a primit de nenumărate ori propuneri indecente “Da, am primit, dar am ştiut cum să le refuz şi să le evit”, a precizat blonda.

Deşi s-a plâns că a fost bătută de Cătălin Botezatu, Bianca afirmă în continuare că acesta este un “cavaler”. “Toţi bărbaţii din viaţa mea au fost nişte prinţi, dar Cătălin este cel mai cavaler dintre toţi” a afirmat fosta blondă a lui Bote, care a făcut lumină şi în ceea ce priveşte acest apelativ: “Nu m-a deranjat niciodată că mi s-a spus blonda lui Bote, în fond, asta am fost, iubita lui, nu?” Întrebată de reporterul GSP TV cine este mai păcătos dintre un “prinţ” şi un “creator de modă”, Bianca Drăguşanu a făcut lumină in acest caz şi a răspuns zâmbind: “Eu!”.

www.biancadragusanu.ro
Adaugat de mariusachim pe 11 Mai 2010
Astazi.ro  - Revista presei online screenshotAstazi.ro - Revista presei online

Monitorizarea zilnica a presei, o colectie a celor mai importante ziare din Romania cu versiune online

Adaugat de ovi_ist pe 10 Ianuarie 2007
Stiri vedete screenshotStiri vedete

Totul despre vedete fata vazuta si nevazuta a vedetelor din Romania.Aici afli totul despre vedete si vedetismul din Romania...
"Ştiu ce înseamnă să aştepţi un răspuns, să tremuri şi apoi să răsufli uşurată. Sunt şi femei pentru care răspunsul a fost unul pozitiv, care au aflat că sunt bolnave şi care au luptat împotrva...

www.strvedete.wordpress.com
Adaugat de lopo45 pe 1 Iulie 2009
XAStudio-online screenshotXAStudio-online

Website-ul oficial al studiourilor din reteaua XAStudio, site pe care sunt dispuse pentru vizualizare si descarcare toate productiile eliberate pentru uzul public gratuit ( * cu anumiti termeni si conditii de uz ) .

Powered by XZB-TV, XA pictures and XBA publishings associations.