Webby.ro - Director Web Optimizat, pentru promovarea site-ului tau

Director Web Gratuit


Webby.ro
Director Web SEO Adauga Site in cel mai optimizat director web Site-uri noi in cel mai optimizat director web Cele mai tari Site-uri Avantajele Webby
Ghid de Optimizare Web
Verificare Page Rank
Sanatate si Familie
Societate si Cultura
Sport

Divertisment :
 

Bancul Zilei :
 
TV Online HD screenshotTV Online HD
in categoria Mass Media > Publicitate

TV Online HD filme stiri muzica TV Online HD filme stiri muzicaTV Online HD filme stiri muzicaTV Online HD filme stiri muzicaTV Online HD filme stiri movies streming media marketing online hd free entertainment

www.oxyleweb.info
Adaugat de atryx pe 8 Septembrie 2010Alte siteuri din aceasta categorie:
Amical Credit Amanet Iasi screenshotAmical Credit Amanet Iasi

Casa de amanet S.C. Amical Credit S.R.L. Iasi vă oferă împrumuturi rapide în bani, în cele mai avantajoase conditii, garanţii aur si automobile, vanzare aur şi automobile.

Cel mai mic comision de la primul imprumut !

Prima zi e gratis !

În cazul achitării anticipate comisionul se recalculeaza !

www.amicalcredit.ro
contact@amicalcredit.ro


NOU - Garantarea împrumutului cu automobilul !
La incheierea contractului PROPRIETARUL trebuie sa depuna:
1) ambele chei ale masinii
2)talonul masinii in original
3)cartea de identitate in original
4) copie dupa B.I./C.I.
5)certificat fiscal
Persoana care semneaza contractul de imprumut sa fie proprietarul masinii!
Autoturismul sa aiba o vechime de maxim 8 ani.
Contact: 0723-545.558
www.amicalcredit.ro
contact@amicalcredit.ro

www.amicalcredit.ro
Adaugat de amicalcredit pe 28 Februarie 2010
eINFOafaceri.ro screenshoteINFOafaceri.ro

Informatii, Oferte si Anunturi | Firme si Afaceri din Baia Mare | Maramures | Satu Mare | Romania

www.einfoafaceri.ro
Adaugat de einfoafaceri pe 11 Iunie 2010
Ticu Ely Company NAVODARI screenshotTicu Ely Company NAVODARI

Agentia Ticu Ely Company din orasul Navodari ofera o gama larga in domeniul imobiliarelor. Apartamente, Garsoniere, Case/Vile si Terenuri la cele mai avantajoase preturi. Orasele principale de provenienta ale anunturilor sunt: Navodari, Constanta, Lumina, Ovidiu, Corbu, Sacele, Vadu, Istria.

imobiliareticuelycompany.webs.com
Adaugat de tuky2007 pe 12 Octombrie 2009
Mercada - Agentie PR screenshotMercada - Agentie PR

Va oferim servicii PR de inalte standarde calitative prin suport si consultanta in evenimente corporate - conferinte presa, campanii comunicare prin relatii excelente cu toate canalele mediatice.
Mercada a fost creata din dorinta de a veni in sprijinul companiilor ce doresc sa se identifice pe piata cu o imagine proaspata. Si sa o mentina.

PR nu inseamna doar aparitia in presa. Inseamna livrarea mesajului potrivit audientei potrivite. Noi venim in sprijinul companiei dumneavoastra pentru a evidentia valoarea de care aceasta dispune.De a convinge ca sunteti un partener de incredere intr-o lume plina de indoiala. De a scoate ce-i mai bun… Adica The Best of You!
Organizare evenimente : conferinte de presa, evenimente de imagine, intalniri, etc..:

Pentru Mercada, crearea de evenimente corporate este o placere. Entuziasmul nostru in organizarea acestora creaza numeroase avantaje pentru clientul nostru de la viteza de reactie si pana la costurile reduse, amanunte esentiale pentru un astfel de proiect. Mercada ofera gama completa de servicii pentru astfel de evenimente, dupa cum urmeaza:

Materiale promovare eveniment:

Pentru a asigura succesul evenimentului companiei dvs. Trebuie sa realizam materialele folosite in scopul promovarii acestuia : invitatii, mape de presa, brosuri sau orice alte materiale promotionale. Specialistii cu care colaboram ne permit obinerea unor materiale inedite, eficiente si.. La timp ce se vor inscrie fara indoiala in canoanele de corporate design a clientului.

Continut:

Echipa noastra va concepe continutul mapei de presa pe baza informatiilor furnizate de client si a obiectivelor acestuia la un standard de profesionalism ireprosabil.

Servicii media complete:

Asigurarea participarii media, realizarea mapelor de presa (newsletters, brosuri, articole si informatii de interes pentru participanti, CD-uri de prezentare), monitorizarea post-eveniment pot fi incluse în pachetul pe care agentia îl ofera clientilor sai.

www.mercada.ro
Adaugat de simonac1981 pe 2 Iunie 2009
ADVERTISING.media.project screenshotADVERTISING.media.project

ADV MEDIA PROJECT este un atelier de creatie publicitara care are la baza un nucleu de specialisti cu peste zece ani de experienta in domeniu. Convingerea noastra este ca nu intotdeauna o reteta buna iti garanteaza in final o mancare cu succes la musafiri. Asa ca, in bucataria noastra, pe langa retetele verificate si abilitatea de a sti la ce-i bun patrunjelul, ingredientul care sta la loc de cinste este creativitatea.
Indiferent daca a vrut sa vanda, sa informeze sau pur si simplu sa arate mai bine (pentru a fi primit acolo unde dorea sa intre), prietenului nostru, clientul, i-am oferit intotdeauna solutiile originale cele mai bune si cele mai eficiente.
Pentru noi, fiecare client - cu nevoile si problemele specifice activitatii sale - este unic, iar munca noastra este dedicata in intregime rezolvarii acestor necesitati. Activitatea noastra are ca scop o buna comunicare: limpede, eficienta si originala. De aceea programul nostru nu incepe si nu ia sfarsit la o anumita ora sau intr-un anumit loc.
Rasplata cea mai mare la ora socotelilor este privirea multumita a prietenului nostru, clientul.
ADV MEDIA PROJECT are competente intr-o gama variata de discipline media, ceea ce inseamna ca stim mai mult decat unul sau doua lucruri despre marketing si publicitate. Sau altfel spus, stim sa facem mult mai mult decat câteva poze cu mesaj. Nu ducem lipsa de creativitate. Altfel, n-am mai fi existat pe piata pana acum. De la designul site-ului la textul lui, de la pliante la mape de prezentare, va puteti baza pe noi daca doriti crearea unei imagini unitare si de impact a afacerii dumneavoastra.

www.advmediaproject.ro
Adaugat de aolaru pe 1 Aprilie 2010


Alte subcategorii

Creare Site


Optimizare Web Gratuita, SEO pe intelesul tuturor, Promovarea Afacerii Tale


Home |  Link-uri Noi |  Top Link-uri |  Legaturi |  Termeni si Conditii |  Contact
Creare Site si Optimizare Web realizate de jjSoft.ro ©

. Toate drepturile rezervate.