Webby.ro - Director Web Optimizat, pentru promovarea site-ului tau

Director Web Gratuit


Webby.ro
Director Web SEO Adauga Site in cel mai optimizat director web Site-uri noi in cel mai optimizat director web Cele mai tari Site-uri Avantajele Webby
Ghid de Optimizare Web
Verificare Page Rank
Automobile
Calculatoare si Internet
Casa si Gradina
Comunitati
Divertisment
eCommerce si Servicii
Educatie si Stiinta
Mass Media
Politica si Administratie
Regional
Sanatate si Familie
Societate si Cultura
Sport
Turism

Divertisment :
 

Bancul Zilei :
 
Service auto Bucuresti screenshotService auto Bucuresti

Calitatea serviciilor oferite de C&I MERIDIAN SERVICE reprezinta o garantie pentru clientii nostri. Operatiunile de reparatii si intretinere sunt realizate de personal specializat si cu experienta in domeniu, iar rezultatele sunt la un inalt nivel calitativ.

www.cimeridianservice.ro
Adaugat de cimserv154 pe 6 Ianuarie 2011Alte siteuri din aceasta categorie:
PARC DEZMEMBRARI AUTO screenshotPARC DEZMEMBRARI AUTO

MISIUNEA NOASTRA
Misiunea noastra este de a oferi clientilor nostri piese auto noi si second hand in cel mai scurt timp posibil si la cel mai bun raport calitate/pret.
VIZIUNEA NOASTRA
Credem în succesul si cresterea noastra continua care poate fi obtinuta numai prin strânsa si corecta colaborare cu clientii si partenerii nostri.
VALORILE NOASTRE
• Satisfacerea nevoilor clientilor
• Respectarea angajamentelor
• Lucrul în echipa

www.dezmembrariauto-piese.ro
Adaugat de florin2122 pe 1 Aprilie 2010
inmatriculari bulgaria mobil 00359885340655 screenshotinmatriculari bulgaria mobil 00359885340655

BINE ATI VENIT PE SITEUL NOSTRU.

SOCIETATE MARCONI AUTO SE AFLA IN BULGARIA ORASUL VARNA LA INTRARE LINGA METRO, SI SE OCUPA CU VANZARE,EXPORT-IMPORT LA MASINI SECOND HAND.FIRMA SE OCUPA SI DE INMATRICULARI, VINDE PIESE AUTO SECOND HAND SI NOI,TRACTEAZA MASINI DE ORICE PUNCT IN EU.

PRETURI :

INMATRICULARE MASINA PANA 163 CAI PUTERE 550 EURO ASTA INCLUDE ASIGURARE PENTRU UN AN DE ZILE, ITP PENTRU 1 AN DE ZILE, CONTRACT VANZARE-CUMPARARE, PROCURA,TRADUCERE LA ACTELE DE AFARA, TAXE NOTAR, TAXE LA POLITIE,VERIFICARE DATELE MASINA, NUMERE DIN BULGARIA.

IN 2010 IANUARIE INCEPEM SA INMATRICULAM SI MASINI MAI MARI DE 163 CAI PUTERE. SE POATE SI ACUM DAR IESE MULT MAI SCUMP.PENTRU ORICE ALTA INFORMATIE PUTETI SA NE CONTACTATI LA 00359885340655 PERSOANA DE CONTACT RUSEV NIKOLAY SAU dvoinika@yahoo.com.

-ASIGURARI LUCRAM CU 8 FIRME DE ASIGURARI BULGARESTI.

-PROCURI

-CONTRACTE

-TRACTARI

-PIESE AUTO

-SCHIMBARE DIRECTIE DREAPTA-STANGA LA ORICE MARCA SI MODEL.

-MASINI NOI SI SECOND HAND.VA MULTIM ANTICIPAT CA ATI ALES SITE-UL NOSTRU.

dvoinika.jimdo.com/
Adaugat de dvoinika pe 7 Octombrie 2009
Remorcari Auto Ploiesti screenshotRemorcari Auto Ploiesti

Servicii de tractari (tractari de autoturisme, auto de teren, dube si dubite, van-uri, rulote, barci, ATV-uri, utilaje agricole si motostivuitoare), servicii de transport auto pe platforme specializate, serivicii de depanare in cazul defectiunilor ce pot fi remediate rapid.

www.remorcariautoploiesti.ro
Adaugat de asistentarutieraprahova pe 9 Noiembrie 2009
Hummer Auto screenshotHummer Auto

S.C. Auto Tour S.R.L. detine specialisti cu o bogata experienta in intretinerea, exploatarea si reparatia autovehicolelor utilitar-militare marca HUMMER, tot odata detinand si o gama larga de SDV-uri specifice acestei marci in cadrul atelierelor societatii precum si stocuri importante de piese, subansamble mecanice, uleiuri si consumabile specifice marcii HUMMER , pentru toate modelele fabricate pana in prezent , atat cele militare: HUMVEE cat si cele normale H1, H1 Alpha, H2, H2-SUT, H3 .

S.C. Auto Tour S.R.L. detine contracte de colaborare cu numeroase firme specializate pentru marca HUMMER atat din UE cat si din SUA avand relatii si contracte inclusiv cu producatorul principal al marcii HUMMER, General Motors Corp.

S.C. Auto Tour S.R.L. este prima societate comerciala din Romania ce a comercializat marca Hummer odata cu aparitia ei pe piata mondiala ( prin salonul auto de la Bucuresti) si alte show-roomuri si expozitii cu vanzare. S.C. Auto Tour S.R.L. dispune de experienta si specialisti in intermedierea si achizitionarea tipurilor de HUMMER atat noi cat si second-hand (inclusiv a tuturor tipurilor de HUMVEE utilitar-militare) avand conexiuni pe tot globul cu diferiti dealeri ai acestei marci, incluzand si conexiuni cu armata SUA (care periodic vinde aceasta marca din teatrele de razboi ) si armata altor tari care detin aceasta marca.

www.hummerauto.ro
Adaugat de geany pe 24 Mai 2010
Auto Arad screenshotAuto Arad

AutoArad.ro - Portalul Informatiilor Auto din Arad - contine anunturi auto, date despre showroom-uri, magazine de piese, schroturi auto, service auto, credite auto de la banci, leasing, articole auto interesante, precum si alte informatii deosebit de utile.

www.autoarad.ro
Adaugat de iosifla pe 15 Aprilie 2009


Alte subcategorii
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'AND cat_approved = 1' at line 1