Webby.ro - Director Web Optimizat, pentru promovarea site-ului tau

Director Web Gratuit


Webby.ro
Director Web SEO Adauga Site in cel mai optimizat director web Site-uri noi in cel mai optimizat director web Cele mai tari Site-uri Avantajele Webby
Ghid de Optimizare Web
Verificare Page Rank
Automobile
Calculatoare si Internet
Casa si Gradina
Comunitati
Divertisment
eCommerce si Servicii
Educatie si Stiinta
Mass Media
Politica si Administratie
Regional
Sanatate si Familie
Societate si Cultura
Sport
Turism

Divertisment :
 

Bancul Zilei :
 
BUG BUSTER RO screenshotBUG BUSTER RO

Stimati clienti, S.C. BUG BUSTER RO S.R.L., este o societatea prestatoare de servicii de dezinsectie, dezinfectie, deratizare, avand avizul Directiei Sanitar Veterinare, Directiei de Sanatate Publica, Primariei Municipiului Bucuresti, Inspectoratului General de Politie, fiind in curs de certificare a standardelor ISO 9001 si ISO 14001.
BUG BUSTER RO vine in intampinarea problemelor dumneavoastra prin propunerea unor solutii eficiente si moderne respectand normele legislatiei in vigoare. Serviciile noastre sunt efectuate folosind echipamente si substante profesionale si un personal calificat.
Societatea noastra acorda garantie lucrarilor efectuate!

www.bug-buster.ro
Adaugat de buster pe 27 Februarie 2011Alte siteuri din aceasta categorie:
Traduceri.Biz screenshotTraduceri.Biz

O echipa de traducatori de inalta competenta, autorizati de Ministerul Justitiei din Romania, oameni exigenti, talentati si dedicati activitatilor pe care le desfasoara, au grija ca traducerile dumneavoastra sa fie recunoscute prin calitate si acuratete. Astfel, prestigiul obtinut prin profesionalismul in domeniul traducerilor, fac ca firma noastra sa fie una dintre firmele romanesti de renume. Intretinem parteneriate de lunga durata cu clientii nostri, bazandu-ne pe o filozofie simpla si clara:
"Un client multumit - cea mai buna reclama!"

www.traduceri.biz
Adaugat de projectmanage pe 22 Ianuarie 2008
Tradand-Traduceri Profesionale screenshotTradand-Traduceri Profesionale

Tradand va ofera traduceri profesionale prin biroul de traduceri Bucuresti si va pune la dispozitie traducatori, interpreti, traduceri legalizate, servicii de traducere si tehnoredactare profesionale. Scopul nostru este de a oferi servicii de traducere si interpretariat de calitate, personalizate in functie de nevoile clientilor.

www.tradand.ro
Adaugat de tradand pe 26 Octombrie 2009
Birou Traduceri Timisoara screenshotBirou Traduceri Timisoara

Professional Translations este un birou traduceri Timisoara care va ofera servicii de traduceri autorizate, traduceri legalizate, traduceri tehnice, traduceri juridice si servicii de interpretariat in Timisoara din Engleza, Germana, Italiana si Franceza.

www.traduceri-timisoara.com
Adaugat de traduceritimisoara pe 27 Ianuarie 2010
ILUMINARE PROIECTOARE LED screenshotILUMINARE PROIECTOARE LED

Firma KLAR PRODUCTION ofera spre vanzare proiectoare LED pentru iluminat interior (showroom-uri, cladiri, cluburi), dar si iluminat arhitectural. Proiectoarele led sunt RGB(red,green,ble) sau RGBA(RGB+amber), de putere diferita si controlabile DMX, avand avantajul unui consum de energie redus. LED-ul consuma pana la 80% mai putina energie decat alte surse de iluminat, asta insemnand un cost mult mai scazut al energiei. LED-ul are o durata de viata de pana la 100.000 de ore, asta insemnand aproximativ 10 ani de functionare continua. Pe de cealalta parte,cea mai mare durata de functionare o are neonul,care poate ajunge pana la 10.000 de ore. Proiectoarele LED sunt rezistente la socuri, temperaturi ridicate/scazute si conditii atmosferice greoaie. Cu o luminozitate de pana la 80 de lumeni/watt, LED-ul surclaseaza becul incandescent, halogen si neonul.Becul fluorescent poate fi singura concurenta din punct de vedere al luminozitatii, dar are dezavantaje, cum ar fi : fragilitatea, lumina daunatoare si continut de mercur. LED-ul nu produce radiatii UV si degaja foarte putina caldura. Proiectoarele LED nu au nevoie de filtre, ele produc un colorit perfect,avand o imbinare de pana la 1 miliard de culori. Marimea proiectorului LED este considerabil mai mica decat a oricarui alt proiector ce foloseste alta sursa de lumina. Marcile pe care le oferim spre vanzare sunt deja standarde in iluminatul arhitectural sau de interior:STUDIO DUE si PULSAR(nr 1 in lume in domeniu).

www.klarproduction.com
Adaugat de klarproduction pe 11 Octombrie 2008
Servicii complete pt Nunti,Botezuri,Aniversari.Cal screenshotServicii complete pt Nunti,Botezuri,Aniversari.Cal

sc Optic ZOOM srl Tulcea va ofera servicii foto-video de eveniment, sonorizari cu dj-formatii, decoratiuni, invitatii, rezervari local, rezervari biserica si stare civila, si multe altele.
La ceea ce facem poate ca avem concurenta, dar la preturi NU.
Contactati-ne si va veti convinge. www.opticzoom.ro
office@opticzoom.ro.
Calitate la cele mai mici preturi.

www.opticzoom.ro
Adaugat de opticzoom pe 18 Martie 2009


Alte subcategorii
Magazine Online | Birotica | Comunicatii mobile | Consultanta | Locuri de munca | Materiale promotionale | Mica publicitate | Resurse umane | Telefonie | Tipografii | Transport | Utile

Creare Site


Optimizare Web Gratuita, SEO pe intelesul tuturor, Promovarea Afacerii Tale


Home |  Link-uri Noi |  Top Link-uri |  Legaturi |  Termeni si Conditii |  Contact
Creare Site si Optimizare Web realizate de jjSoft.ro ©

. Toate drepturile rezervate.