Webby.ro - Director Web Optimizat, pentru promovarea site-ului tau

Director Web Gratuit


Webby.ro
Director Web SEO Adauga Site in cel mai optimizat director web Site-uri noi in cel mai optimizat director web Cele mai tari Site-uri Avantajele Webby
Ghid de Optimizare Web
Verificare Page Rank
Automobile
Calculatoare si Internet
Casa si Gradina
Comunitati
Divertisment
eCommerce si Servicii
Educatie si Stiinta
Mass Media
Politica si Administratie
Regional
Sanatate si Familie
Societate si Cultura
Sport
Turism

Divertisment :
 

Bancul Zilei :
 
AntiDaunatori screenshotAntiDaunatori
in categoria Casa si Gradina > Diverse

Probleme cu sobolani, soareci, insecte, daunatori, gandaci, cartite, tantari, furnici, pasari, molii, animale agresive, etc. E timpu sa uitati de ele, www.antisoareci.ro va sare in ajutor cu o gama larga de aparate cu ultrasunete, ultraviolete si unde electromagnetice. Sunt produse nepoluante, fara mirosuri neplacute, silentioase si deosebit de eficiente pentru familia si caminul dumneavoastră. Sau cautane la magazinele nostre situate in Centru Comercial Sir Militari-Pasajul Lujerului, Bucuresti.

antisoareci.ro/
Adaugat de ultrasunete pe 12 Februarie 2011Alte siteuri din aceasta categorie:
aer conditionat montaj screenshotaer conditionat montaj

Montaje aparate de aer conditionat orice model.Servicii de Calitate.Aer Conditionat Vanzare,Montaj,Service aparate de aer conditionat orice model.
Servicii de Calitate.La noi gasiti cele mai bune oferte de aer conditionat cu montaj gratuit si 5 ani garantie.

www.aer-conditionat-montaj.cabanova.ro
Adaugat de ionutb11 pe 6 Februarie 2009
foraje,foraje puturi,foraje adancime30-120m,forari screenshotforaje,foraje puturi,foraje adancime30-120m,forari

foraje,foraje puturi,foraje puturi apa,foraje adancime 30-120m,forari pvc,forari fantani,foraje Bucuresti,Foraje Giurgiu,foraje Arges,foraje Dambovita,foraje Braila,foraje Teleorman,foraje Olt,foraje Buzau,foraje Galati,S.C Brat Construct Forex executa puturi de medie-mare adancime (30-120m)care se construiesc la cel de al treilea (dupa caz)strat freatic(acvifer)si vor fi tubate pe tub P.V.C. de inalta presiune in diametru de 125mm,140mm si 160 mm.
Aceste puturi se vor alimenta cu apa numai din cel de al doilea sau al treilea strat freatic celelalte straturi freatice intalnite vor fi blintate(izolate)de restul aductiunii prin practicarea unui inel de ciment pe sectiunea forajului deasupra celui de al treilea strat freatic.
Debitele extrase oscileaza in functie de aportul freatic in acel areal si sunt cuprinse intre 0,6l/s si 1,9l/s,recomandarile deexploatare si extractie facandu-se dupa determinarea parametrilor tehnici ai forajului ,respectiv HHs(inaltime hidrostatica),HHd(inaltime hidrodinamica),Q(debit maxim)in functie de parametrii tehnici ai putului si consumatorii de apa ce urmeaza a fi satisfacuti (bucatarii,bai,gradini)se vor face recomandari asupra elementelor de extractie (pompe,hidrofor,rezervor)
In cel de al treilea strat freatic apa va intra in aductiune prin lateral (fundul putului fiind astupat prin fante care vor fi „imbracate in pietrisuri de sablaj de 3-5mm.Se acorda garantie asupra integritatii coloaneide lucru (P.V.C.) si asupra debitului de apa existent cu conditia respectarii conditiilor de exploatare scrise.
Relatii la 0721968811/0765224991/ www.forajeputuripvc.ro,http://forajeputuri.blogspot.com/http://forajeputuri.weblog.ro/

www.forajeputuripvc.ro
Adaugat de bratuluis pe 7 Septembrie 2009
Magazin online Decalux Partener Romania screenshotMagazin online Decalux Partener Romania

SC DECALUX PARTENER SRL UNIC IMPORTATOR MARCA VALEX ITALIA VINDE LA PRETURI DE IMPORTATOR , MOTOCOSITOARE, COMPRESOARE , APARATE DE SUDURA TIP INVERTOR, SCULE ELECTRICE, ASPIRATOARE UMED USCAT, MASINI DE SPALAT SUB PRESIUNE, BECURI ECONOMICE. PRODUSELE SE DIFERENTIAZA PRIN CEL MAI BUN RAPORT CALITATE/PRET

www.decaluxpartener.ro
Adaugat de ivanemil pe 25 Martie 2010
Alcon Ind SRL screenshotAlcon Ind SRL

Furnizorul succesului dumneavoastra in metalurgie.

Avand o experienta bogata in domeniul metalurgiei si un numar impresionant de clienti, Alcon a devenit un furnizor de mare incredere in acest domeniu contribuind cu succes la numeroase proiecte ale clientilor sai.

Principalele categorii de produse pe care le oferim sunt: profile, tevi si tabla.

Vizitati site-ul nostru www.alconind.ro sau contactati-ne (e-mail: office@alconind.ro sau telefon: 0745.59.35.87) pentru detalii si oferte.

www.alconind.ro
Adaugat de Luciancon pe 8 Mai 2010
Beton Decor screenshotBeton Decor

Obiectul activitatii noastre il reprezinta toate tipurile de pardoseli de beton: pardoseli industriale elicopterizate (superfinisate) - cu sau fara cuart colorat (rezistente la uzura); pardoseli din beton amprentat; pardoseli speciale.Suntem unici distribuitori ai produselor marca PICS in zona Dobrogei. Oferim materiale si scule speciale pentru realizarea lucrarilor de pavaje din beton amprentat. Astfel putem pune la dispozitia firmelor interesate intraga gama de produse necesare realizarii de lucrari la preturi exceptionale. Pentru orice informatie cu privire la realizarea de lucrari sau vanzare si distributie de materiale si/sau unelte si scule speciale va rugam sa ne contactati.

www.betondecor.ro
Adaugat de elenoc pe 31 Iulie 2009


Alte subcategorii
Sisteme de Securitate | Mobilier | Gradinarit | Diverse

Creare Site


Optimizare Web Gratuita, SEO pe intelesul tuturor, Promovarea Afacerii Tale


Home |  Link-uri Noi |  Top Link-uri |  Legaturi |  Termeni si Conditii |  Contact
Creare Site si Optimizare Web realizate de jjSoft.ro ©

. Toate drepturile rezervate.